In 2016, Wedstrijden, Zachtebed Race 2016, Zeilen

Ochtend op Noorderhaaks, ook wel de Razende Bol genoemd. Na onze nachtelijke landing is aan boord genoten van enkele uren heerlijke en welverdiende rust. We liggen hier tenslotte enkele uren droog om de bijbehorende punten te scoren. Een stukje verderop de Silveren Maen die gelijktijdig met ons deze Noordzee-bult bereikten.

Vannacht om 5:40 gleden we zo het vlakke strand op waar de oude dame als het ware aangespoeld in het sporadische ochtendzonnetje ligt te wachten op de komende uren. Nog 9 te gaan tot we uiterlijk weer in Den Oever terug moeten zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
Showing 7 comments
 • liesbeth
  Beantwoorden

  wat een rust op de razende bol en wat een mooie plaatjes

 • Tom Roodenburg
  Beantwoorden

  EB 58 is het leukst om te volgen. Continu verse verhalen die leuk, duidelijk zijn een de sfeer weergeven.
  Met de mooie foto’s is het genieten van de verslagen.
  Proficiat !!! Tom

 • moniek
  Beantwoorden

  Waar is jullie zeehond?!

 • Ester
  Beantwoorden

  Zou een goed verslag ook punten opleveren? Ik ben voor. Geniet van de laatste loodjes met een prachtig zonnetje! Nou ja, hier in Den Haag aan het strand in ieder geval wel:-)!

 • Beatrice
  Beantwoorden

  Mooie foto’s. Ik vind ook dat de blog ook hoort bij de puntentelling!
  Hoe is de jury omkoopbaar????

 • Antoinette
  Beantwoorden

  Als je in India zou varen, valt er veel te regelen voor enkele roepies. Maar ja, jullie zijn nu overgeleverd aan rechtschapen Friezen…………dus omkopen zal lastig worden, denk ik.

 • Martijn
  Beantwoorden

  Om een mogelijk misverstand te voorkomen: Door de jas met oranje capuchon lijkt het misschien dat ik hier het anker verleg, maar het is Stefan die het koude water trotseert en mijn jas even had geleend. Ik lag op dat moment op 1 oor in een warme slaapzak. Ere wie ere toekomt.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search