In Vakantie 2012

Zodra er genoeg water was, zijn we onze overnachtingsplaat(s) afgeschoven en met een groet aan boei SO31 (waar we steeds uitkijk op hadden) koers gezet naar noordoostelijke richting. Via een knappe navigeermaneuvre doorgestoken onder de Paardenhoek en via het Molenrak de watersnelweg Pollendam overgestoken. We wilden proberen het Kimstergat in te kruisen, maar de wind en kentering zaten niet mee. Omgekeerd en bij Harlingen naar binnen, waar we nu aan een steiger in de werkhaven liggen.

20120725-184812.jpg

20120725-184835.jpg

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Ester

  En dan een flinke klim naar de steiger… Ha lieverds, jullie redden het natuurlijk nauwelijks zonder mij aan boord;-) Ik zit nu al stomend achter mijn laptoppie. Stad is hel in deze hitte. Hopend op meer wind voor jullie en mij:-)

 • Cien

  Ha wadlopers (want dit is geen zeilen!!) We stellen vast dat een zonnepaneel niet tot de origenele uitrusting behoort! Vandaag jullie planten water gegeven, ze stonden te smachten op het hete balkonnetje; we zijn nu weer in U-hout. Coen zal maandag wel laten weten waar hij ’s avonds zit; de bedoeling is ook droog te vallen op het wad.
  Cuscien

 • Liesbeth

  Inmiddels ben ik terug uit het Belgische. Het was daar zelf koel in de ochtend en de avond. De heg is geschoren. Vanavond krijgen jullie plantjes van mij water.
  Geniet,
  Liesbeth

 • Cien

  Hallo EB58

  dit is vanaf maandag ons plan afhankelijk van wind en tij:

  dag 1: Lelystad – Kornwerd. ca 37 mijl.
  dag 2: Kornwerd – Ameland. ca 30 mijl
  dag 3: Ameland – Terschelling/Vlieland. ca. 23/30 mijl
  dag 4: Zwerfdag, naar Harlingen of Kornwerd. ca 20 mijl
  dag 5: Terug naar Lelystad. ca 37 mijl

  groet
  Coen

Start typing and press Enter to search