In 2015, Wedstrijden, Zachtebed Race 2015

Na een tijstop op het Oosterom zijn we vanmorgen onze oostwaartste tocht vervolgd. Zoals het hoort iets te vroeg, dus we gleden als een snowboarder over het wad: snelheid, heuveltje, remmen, snelheid, heuveltje, remmen enz. Uieindelijk definitief los en met een straf windje en een interessante zeilvoering naar Ameland: we hesen de aap in de kluiver.

 

 

  

  

Ameland werd rond twee uur bereikt. Even netjes aanleggen en rennen naar het havenkantoor om het vlaggetje te knopen. 

 

  

  

 

En weer onderweg, zes punten rijker! AM1 en LE44 gegroet (die voeren na ons binnen respectievelijk lagen al op Ameland). 

  

Recent Posts
Showing 7 comments
 • Moniek
  Beantwoorden

  whoop whoop!

 • Liesbeth
  Beantwoorden

  Wat een tempo! Hier aan de wal genieten we mee.

 • Beatrice
  Beantwoorden

  Wat een bikkels zijn jullie!
  Echte ruig volk

 • Marie-Louise
  Beantwoorden

  Stoere foto’s! Ik ben jaloers op jullie. Nu op naar de volgende punten.

 • Angela
  Beantwoorden

  Hallo allemaal a/b EB58!
  Marie-Louise heeft me geïnstrueerd hoe ik jullie prestaties kan volgen. Wel, ik ben onder de indruk, en vind jullie heel stoer. Vandaag was het in Rotterdam koud en nat , stevige wind, en dat zal bij jullie niet anders zijn. Gelukkig hebben jullie een aap aan boord, lees ik, dat is altijd vrolijk gezelschap.
  O nee, ik krijg net door dat de aap een zeil is , haha! Maar toch: hoe meer zeilen hoe meer vreugd, en vooral : hoe meer wind je vangt.
  Dus ga zo door met die aap, en ik ben benieuwd waar jullie de nacht doorbrengen, in ieder geval op een zacht bed, lijkt me zo! En dan morgenvroeg weer volle kracht vooruit
  Ik moet Marie-Louise voortdurend troosten , want ze wil eigenlijk ook erbij zijn, daarom hebben wij haar hier een Bed Bad en Brood -arrangement aangeboden. Bij terugkeer geldt straks voor Stefan iets vergelijkbaars: (Zachte ) Bed Bad en Baard.
  Veel succes jullie, morgen eerst regen, maar daarna ook zon, hoor! Misschien valt er zelfs te deksletten, want de Waddenzee is vol verrassingen!
  Groeten van Angela, moeder van ML

 • Bertien
  Beantwoorden

  Goegedaan bikkels! Gaan! Gaan! Ga voor de volgende punten….we tellen thuis wel na hoe vaak jullie daarvoor overstag moesten.

 • Stijn
  Beantwoorden

  T gaat wel hard dit jaar. Heel goed . waar zijn jullie nu gebleven? Geheime missie naar zachte bed? Doe je best . Papa.

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search