In 2014, Hoorn, Thuis, Zeilen

Het vorige blogje schreven we dat we in winterslaap gingen, maar ja, als zich dan nóg een mooie dag aankondigt… Dan stellen we het aftuigen nog even uit en zeilen we op 22 november gewoon lekker door! Wat heerlijk om op een vrijwel verlaten Markermeer nog gewoon wat rond te spelen. En als je dan een bruin zeiltje verderop ziet kan dat eigenlijk maar één andere geluksvogel zijn: onze vrienden van Trui stellen de winter ook zo lang mogelijk uit. We voeren een rondje om elkaar, groetten hartelijk en gingen ons weegs. Wij nog wat verder, Trui naar Hoorn, waar we ze later weer aan de steiger tegen kwamen.

Het was weer een mooi zeilseizoen. Van zachtebed tot vandaag, van april tot en met november hebben we weer mogen genieten van onze oude dame.  We gaan haar weer lekker vertroetelen zodat over een paar maandjes wederom een frisse meid onder het dekzeil tevoorschijn komt.

[vslider name=”nogniet”]
Recent Posts
Comments
  • Marieke
    Beantwoorden

    Zeker nog een paar mooie vaardagen gehad op een uitgestorven Markermeer. Voor Trui is het inmiddels echt gedaan: maandag en dinsdag zijn we teruggevaren naar ons winterplekje in de Oude Haven in Rotterdam. Tijd voor weer heel wat weekenden regulier onderhoud. Het laatste weekend van februari varen we Rotterdam weer uit om 1 maart weer aanwezig te zijn op het Markermeer! Tot dan!

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search