In Evenementen, Visserijweek Workum, Wedstrijden

We zijn weer op weg terug naar Hoorn. Klaar met een week vissen. En niet onverdienstelijk: we zijn 5e geworden in het klassement in een veld van 24 collega vissers. En dat is voor ons (amateurs als we zijn) heel erg goed. Bij de afslag vandaag kwamen onze totalen voor de tweede helft van de week: 80 pond voorn, 72 pond roodbaars, 5 pond krab, 2 pond blei en 1 pond bot. En nog wat ondermaatse bot (die onze bemanningsleden mee konden nemen) en een net te klein snoekbaarsje dat vanavond in de pasta verdwijnt.

Onverwacht en leuk bezoek van Frans en Tineke aan onze Workumse ligplek die kwamen kijken hoe het ons vergaan was. Na de immer vrolijke prijsuitreiking hebben we afscheid genomen van Lis en Geert en begroetten we Coen die ons op de terugreis vergezeld. Prima noordoost 4 stuurt ons momenteel Stavoren voorbij met Enkhuizen in het vizier op de horizon.

20121027-173712.jpg

20121027-173750.jpg

20121027-173821.jpg

20121027-173854.jpg

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Liesbeth
  Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Wat een week!!!!

 • anton van rooijen
  Beantwoorden

  Weet je al dat jullie 2e zijn kilo’s?
  Groet, anton

  • Bertien
   Beantwoorden

   Wowwww! nu begrijpen we waarom Martin zo zenuwachtig stond te hoofdrekenen tijdens de afslag. Dit ging onze stoutste verwachtingen te boven. Geert, Aernout, Johan en Lis bedankt voor deze geweldige week en fantastische vangst!

 • Frans H.
  Beantwoorden

  Leuk om jullie weer even aan het werk te zien, vooral Derk als nazaat van zijn vissende betbetover-/betover- en over-grootpa op de Wilnisser plassen. De patriarch van de familie kan gerust zijn, de traditie wordt voortgezet dank zij Bertien. Goede vaart, gedrijf en gejaag. Frans

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search